Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u pritvoru je

Brutalni napad: Solinjanin pokušao ubiti 75-godišnju susjedu, slomio joj je kosti lica i rebra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je pritvorila i za pokušaj ubojstva prijavila 41-godišnjaka koji je u stanu u Solinu pretukao svoju 75-godišnju susjedu i teško je ozlijedio.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policija je utvrdila da je 41-godišnjak u stan​u​ u Solinu napao i teško ozlijedio 75-godišnj​u susjedu kojoj je pritom slomio kosti lica i rebara zbog čega je hospitalizirana u splitskoj bolnici.

U policiji kažu da je protiv 41-godišnjaka kaznena prijava podnesena nadležnom državnom odvjetništvu nakon čega je predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija - 3 OČEVID U TIJEKU U stanu u Solinu napadnuta starija žena, završila u bolnici s teškim ozljedama. Policija privela muškarca

​Policija je ovaj slučaj doznala u četvrtak oko 6 sati kada je dobila dojavu da se starija žena nalazi ozlijeđena u svom stanu u ulici Petra Krešimira IV u Solinu​. O događaju je izviješteno državno odvjetništvo, nakon čega je obavljen i očevid radi utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja okolnosti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene