Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac monstrum

Solin: Ocu koji je bebi davao metadone prijeti zatvor!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Metadon je stavio u bočicu s čajem, te je djevojčica popila neutvrđenu količinu tako zatrovanog napitka.

Splitsko Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv muškarca (31) koji je početkom godine tada sedmomjesečnoj kćeri dao metadon od kojega se otrovala.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Optužnica ga tereti da je 18. veljače ujutro, u stanu u Solinu, iako svjestan da može ugroziti djetetovo zdravlje, dao djevojčici malo tekućeg metadona koji je koristio za svoju terapiju odvikavanja.

Metadon je stavio u bočicu s čajem, te je djevojčica popila neutvrđenu količinu tako zatrovanog napitka. Od toga je postala razdražljiva i odbijala hranu, a tijekom poslijepodneva počela je nepravilno disati i ležala malaksalo, sklopljenih očiju.

Split: Otac (31) bebi stavio metadone u čaj

Roditelji su ju odvezli u splitsku bolnicu, majka nije znala što je otac ujutro napravio. Otac ni medicinskom osoblju nije rekao da je djevojčici dao metadon, tek je poslije priznao policiji.

Nakon što su liječnici u krvi i urinu djevojčice našli tragove metadona dali su joj odgovarajuću terapiju i tako joj spasili život.

Odvjetništvo je oca optužilo za kazneno djelo zloupotrebe djetetovih prava za što je predviđena zatvorska kazna do pet godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene