Smiljana Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) - 2
Smiljana Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) - 2

Sud u Varaždinu prihvatio je žalbu Državnog odvjetništva i Smiljani Srnec produljio pritvor do 16. srpnja.


Smiljani Srnec (45), osumnjičenoj da je prije 19 godina ubila svoju sestru Jasminu (23) i njen leš čuvala u zamrzivaču obiteljske kuće u Palovcu, produljili su pritvor na još mjesec dana, potvrdili su na Županijskom sudu u Varaždinu.

Vezani članci Smiljana Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Smiljanu Srnec u lisicama doveli u banku: "Uhvatila me jeza kad sam je vidjela. Imala je i lance oko pojasa..." Očevid kod kuće Dominić/Srnec (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Jasminu Dominić ubili su u šupi obiteljske kuće? Policija u istrazi naišla na važan trag

Sud joj je još 15. svibnja produljio pritvor na još mjesec dana, ali se na tu odluku žalilo Državno odvjetništvo. U tom roku, rekli su, neće stići dovršiti istragu jer im do tada neće stići svi nalazi i mišljenja iz Centra za forenzička ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu. Sud je žalbu uvažio.

Smiljanu Srnec sumnjiče da je u ljeto 2000. godine u Palovcu ubila svoju sestru (23) Jasminu Dominić. Istražni zatvor odredili su joj 20. veljače, zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i opasnosti od počinjena novog kaznenog djela.