Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Spasio ga mještanin

UPUCALI GA I BACILI U BUNAR Kaštelanin (20) izvan životne opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je zadobio teške tjelesne ozljede i brojne lomove, mladić nije u životnoj opanosti.

Dvadesetogodišnji mladić iz Kaštela na kojeg su u subotu oko 13 sati u Vrsinama kod Trogira nepoznati muškarci ispalili nekoliko hitaca i bacili ga u prazni bunar, zbog teških tjelesnih ozljeda zadržan je na Odjelu Traume KBC -a Split, a stanje mu je nepromijenjeno, no izvan je životne opasnosti, doznaje se u ponedjeljak iz KBC-a.

Pročitajte i ovo Bombe i mine ODMAH JAVIO POLICIJI Strava u dubini: Čistio bunar pa pronašao vreću, a zbog onoga što je skrivala odmah je zvao policiju Slika nije dostupna Oštećenja sluha i govora VIDEO Pogledajte spašavanje dječaka koji je upao u bunar i bio sa zmijama zatočen pet dana

Prema neslužbenim izvorima u splitskoj bolnici, mladić (20) je zadobio više prostrijelnih rana od vatrenog oružja i od pada u bunar, no iako je riječ o teškim tjelesnim ozljedama i brojnim lomovima, njegov život nije u opasnosti.

Prema navodima iz policije 20-godišnji Kaštelanin je nakon primitka u bolnicu istražiteljima rekao kako je šetao Vrsinama kada su ga u jednom momentu napali nepoznati zamaskirani muškarci, pucali na njega i bacili u bunar.

Ozlijeđenog mladića iz suhog tzv. rimskog bunara, dubokog oko tri metra, spasio je jedan mještanin koji je šetajući psa, čuo zapomaganje. O tome je obavijestio nadležne službe nakon čega su mladog Kaštelanina s teškim ozljedama iz bunara izvukli vatrogasci.

U policiji kažu da o slučaju ne mogu govoriti ništa detaljnije jer je kriminalističko istraživanje u tijeku, kao i potraga za nepoznatim napadačima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene