Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad usred dana

Slovenki u Zagrebu ukrali iPhone 6 te slomili dva prsta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnici su joj prišli dok je bila u kafiću te su je poprskali nadražujućim sprejem , prije no što su joj ukrali mobitele. Djevojka je usprkos tome potrčala za jednim od njih te ga je uspjela uhvatiti. No on se istrgnuo, pri čemu su njoj slomljeni prsti.

Bez mobitela vrijednih 30.000 kuna, a među kojima je i iPhone 6, ostala je K.V. (22), slovenska državljanka koja je okradena u petak između 10:30 i 11 sati u kafiću u sklopu trgovine na Aveniji Dubrava u Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Policija Ukrali 13.000 eura Policija zaustavila serijske razbojnike: Koristili plastične pištolje i noževe, prebili i strane radnike

Djevojka ne samo da je ostala bez mobitela, već je i teško ozlijeđena, jer je pokušavala spriječiti razbojnike da joj ukradu mobitele, a u naguravanju s jednim od njih slomljena su joj dva prsta. Inače, razbojnici su joj prišli dok je bila u kafiću te su je poprskali nadražujućim sprejem , prije no što su joj ukrali mobitele. Djevojka je usprkos tome potrčala za jednim od njih te ga je uspjela uhvatiti. No on se istrgnuo, pri čemu su njoj slomljeni prsti te je prevezena u KB Dubrava, gdje joj je ukazana pomoć.

FBI i policija bijesni na Apple!

Na meti razbojnika, u petak u 20:20 bila je još jedna trgovina u Ulici Ljudevita Posavskog u Zagrebu. U nju su upala dvojica maskiranih razbojnika. Imali su vatreno oružje, a jedan od razbojnika je zaprijetio prodavačici M.I. (50) te ju je odgurnuo, prije no što je razbojnički dvojac pobjegao sa oko 15.000 kuna. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene