U teškoj prometnoj nesreći na autocesti Rijeka-Zagreb smrtno je stradala jedna osoba.


Prema izvješću karlovačke Policijske uprave, do nesreće je došlo u 12,15 sati na drugom kilometru autoceste, kod čvora Bosiljevo II. Osobni automobil koji je sletio s ceste u potpunosti je izgorio, a hitna medicinska pomoć iz Karlovca potvrdila je da je jedna ozlijeđena osoba prevezena u karlovačku Opću bolnicu.

Vezani članci Nesreća na autocesti OBAVEZNO očistite led s krova automobila, inače ste opasni za sve oko sebe! Led na cesti Više sreće nego pameti: Izgubio kontrolu na skliskoj autocesti i nekim čudom izbjegao nesreću

Kako neslužbeno doznajemo, za upravljačem Ferrarija bio je naš automobilist Marin Čolak, koji je ozlijeđen i prebačen je u karlovačku bolnicu. Njegova suvozačica na mjestu je poginula.

Čolak je smješten na kirurški odjel, stabilno je te je hospitaliziran radi promatranja.

Došlo do kontakta s drugim automobilom?

Uzrok izlijetanja još se utvrđuje očevidom. No, prema pisanju Jutarnjeg lista, moguće je da je Čolakov Ferrari prije izlijetanja imao kontakt sa sportskim Nissanom, koji se zaustavio 150 metara od mjesta nesreće. Za volanom Nissana, prema pisanju Jutarnjeg, također je bio jedan automobilist. List piše kako je indikativno da su tijekom očevida svi njegovi sudionici (državni odvjetnik, istražni sudac, policija) promatrali i nešto pokazivali na prednjem desnom kotaču spomenutog Nissana.

Očevici tvrde da je Ferrari nakon udara s Nissanom letio 70 metara i snažno udario u tlo izvan autoceste, prilikom čega je Čolak, koji nije bio vezan ispao iz automobila. Nesretna djevojka je navodno bila vezana i zarobljena u u automobilu koji se zapalio, piše Jutarnji.