Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica je preminula na mjestu nesreće, a utvrđeno je da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.


Na samo granici između Slavonskog Broda i susjednog mjesta Gromačnika, u 12:35 sati dogodila se teška prometna nesreća prilikom koje je smrtno stradala šestogodišnjakinja.

Teška nesreća kod Osijeka: Kamion sletio s ceste, vozač preminuo

Vezani članci Vozač autobusa koji je kod Slavonskog Broda sletio s ceste Vozaču autobusa mjesec dana istražnog zatvora, brani ga jedan od najpoznatijih hrvatskih odvjetnika: ''Koliko znam od njega, nikad nikome nije rekao da je zaspao'' Vozač autobusa doveden u Županijsko državno odvjetništvo Vozač autobusa smrti na ispitivanju se branio šutnjom, sutra odluka o istražnom zatvoru. Još se ne zna identitet dvoje poginulih

Kako doznajemo iz PU Brodsko-posavske, djevojčica je neoprezno prelazila kolnik u trenutku naleta osobnog automobila za čijim se volanom nalazio 81-godišnjak iz okolice Slavonskog Broda.

Djevojčica koju su čuvali baka i djed, dok su joj roditelji bili na poslu, preminula je na mjestu nesreće, a utvrđeno je da vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Uzrok ove teške prometne nesreće je neprilagođena brzina zbog kojeg slijedi prijava protiv 81 –godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook