Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čovjeka iz kamiona izvlačili sat vremena

Teška nesreća kod Osijeka: Kamion sletio s ceste, vozač preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamion novosadskih registracija iz zasad neutvrđenih razloga je sletio s ceste, a vozača su, kako prenose mediji, više od sat vremena izvlačili vatrogasci.

Vozač kamiona iz Novog Sada poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se danas oko 11,05 sati, dogodila na autocesti A5, kod odmorišta Beketinci, izvijestila je osječko-baranjska policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Zagrebu U bolnici je Policajac prošao kroz crveno i izazvao prometnu nesreću: Teško je ozlijeđen, a još su dvije osobe lakše ozlijeđene Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Do nesreće je došlo na 44. kilometru autoceste A5 u smjeru Slavonskog Broda, gdje je teretno vozilo novosadskih registracija iz zasad neutvrđenih razloga sletjelo s kolnika, rekao je glasnogovornik Policijske uprave osječko-baranjske Vlado Krznarić.


Mladića udario tramvaj, a nakon toga vozilo Hitne pomoći!

Policija obavlja očevid kojim će se utvrditi uzroci i okolnosti nesreće, a vatrogasci iz vozila izvlače tijelo poginulog vozača, čiji identitet za sada nije utvrđen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene