Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Muškarac s poteškoćama u razvoju samo je u posljednjih mjesec dana 5-6 puta silovao svog 7-godišnjeg nećaka. Otac dječaka po primitku vijesti o zločinu u svojoj obitelji pokušao si je oduzeti život.


Dugotrajna psihološka pomoć bit će potrebna jednoj slavonskoj obitelji u kojoj je stric duže vrijeme silovao 7-godišnjeg nećaka. Dječakov otac svog je brata primio u kuću prije 3 godine kada nije imao kamo, a navodno se radi o muškarcu s poteškoćama u razvoju, piše 24 sata.

Zadarski svećenik optužen za pedofiliju: Crkva ga je kaznila, ali zakon ne može!

Vezani članci Nasilje/ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Odležao zbog silovanja djevojčice, a njezina majka tvrdi da sada uznemiruje obitelj: "Svi s knedlom u grlu izlazimo iz stana" Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Nadbiskup splitsko-makarski Marin Barišić: "Prigibam glavu i u ime crkve molim žrtve za oprost"

Prema neslužbenim informacijama, dječak je samo u posljednjih mjesec dana bio zlostavljan 5-6 puta, a u slučaj su uključeni policija, bolnica, psihijatri, psiholog, odvjetništvo i Centar za socijalnu skrb.

Iz policije ne žele ništa komentirati budući se radi o maloljetnom djetetu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook