Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

Prijetio smrću na Facebooku, pijan izazvao sudar, pobjegao pa prijetio i policajcima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
46-godišnjak je putem Messengera prijetio 33-godišnjaku i njegovoj obitelji. Potom je pijan izazvao sudar pa bježao policiji.

Završeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom sa širem koprivničkog područja. U nedjelju oko 23:10 u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici prijetio je policajcima da će ih ubiti.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Ilustracija Novi incident Užas u Splitu! Muškarac pratio ženu automobilom i prijetio joj nožem: "Kći je samo govorila - Mama vozi, mama vozi!"

Ranije tog dana je pijan, s 1,89 promila alkohola, u Reki u Ulici Stjepana Radića prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Pobjegao je s mjesta nesreće. Policija ga je našla u Koprivnici, u Zagrebačkoj ulici, no nije se zaustavio na njihov znak. Uhvatili su ga nešto kasnije u Kolodvorskoj ulici gdje im je počeo prijetiti.

Policija sumnja da je u četvrtak i nedjelju, preko aplikacije društvene mreže prijetio i 33-godišnjaku i njegovoj obitelji da će ih ubiti. Neslužbeno doznajemo da se radi o Facebookovom Messengeru. Pritvoren je uz kaznenu prijavu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene