Društvene mreže, ilustracija (Foto: Pixsell,Fabian Sommer/dpa)
Društvene mreže, ilustracija (Foto: Pixsell,Fabian Sommer/dpa)

46-godišnjak je putem Messengera prijetio 33-godišnjaku i njegovoj obitelji. Potom je pijan izazvao sudar pa bježao policiji.


Završeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom sa širem koprivničkog područja. U nedjelju oko 23:10 u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici prijetio je policajcima da će ih ubiti.

Vezani članci Muškarac s pištoljem (Ilustracija: Getty Images) Podstrana: Zaustavljao automobile i vozačima prijetio pištoljem, policija ga uhitila Nasilje, ilustracija (Foto: Getty) Užas u Lici: Manijak napao žene (93 i 62), prijetio da će ih ubiti i silovati pa pretukao muškarca koji im je htio pomoći

Ranije tog dana je pijan, s 1,89 promila alkohola, u Reki u Ulici Stjepana Radića prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Pobjegao je s mjesta nesreće. Policija ga je našla u Koprivnici, u Zagrebačkoj ulici, no nije se zaustavio na njihov znak. Uhvatili su ga nešto kasnije u Kolodvorskoj ulici gdje im je počeo prijetiti.

Policija sumnja da je u četvrtak i nedjelju, preko aplikacije društvene mreže prijetio i 33-godišnjaku i njegovoj obitelji da će ih ubiti. Neslužbeno doznajemo da se radi o Facebookovom Messengeru. Pritvoren je uz kaznenu prijavu.