Društvene mreže, ilustracija (Foto: Pixsell,Fabian Sommer/dpa)
Društvene mreže, ilustracija (Foto: Pixsell,Fabian Sommer/dpa)

46-godišnjak je putem Messengera prijetio 33-godišnjaku i njegovoj obitelji. Potom je pijan izazvao sudar pa bježao policiji.


Završeno je kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjakom sa širem koprivničkog područja. U nedjelju oko 23:10 u Kolodvorskoj ulici u Koprivnici prijetio je policajcima da će ih ubiti.

Vezani članci Ivica Ivić (Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ivica Ivić) Razgovarali smo s muškarcem koji je pronašao 2,5 kg eksploziva u prtljažniku: "Stalno mi prijete smrću. Jednom sam ispod brisača našao metak" Janje, ilustracija (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Mora u zatvor jer je sinu pred unucima prijetio smrću zbog janjca na ražnju

Ranije tog dana je pijan, s 1,89 promila alkohola, u Reki u Ulici Stjepana Radića prouzročio prometnu nesreću s materijalnom štetom. Pobjegao je s mjesta nesreće. Policija ga je našla u Koprivnici, u Zagrebačkoj ulici, no nije se zaustavio na njihov znak. Uhvatili su ga nešto kasnije u Kolodvorskoj ulici gdje im je počeo prijetiti.

Policija sumnja da je u četvrtak i nedjelju, preko aplikacije društvene mreže prijetio i 33-godišnjaku i njegovoj obitelji da će ih ubiti. Neslužbeno doznajemo da se radi o Facebookovom Messengeru. Pritvoren je uz kaznenu prijavu.