Muškarac se u Sinju zatvorio u kuću i prijetio eksplozijom, govoreći da je kuća minirana. Na kraju se mirno predao policiji.

Galerija


U Sinju se oko 12 sati u kuću zatvorio muškarac te prijetio da će izazvati eksploziju.

''Danas nakon zaprimljene dojave o oštećenju vrata na kući u Sinju u Ulici Stjepana Radića, dolaskom policijskih službenika vezano za događaj, oko 12 sati muškarac se zatvorio u kuću, ne dopušta ulazak policijskih službenika i prijeti da će izazvati eksploziju'', javlja PU splitsko-dalmatinska.

Miroslav Šulc i Dino Goleš (Foto: Dnevnik.hr) Muškarac pod čijim su kombajnom eksplodirale bombe jedva izvukao živu glavu: "Moglo je biti kobno, to je jedna vrsta atentata na mene"

Eksplozija u poslovnom prostoru stambene zgrade (Foto: Milan Sabic/PIXSELL) Eksplozija laboratorija u Splitu: Materijalna šteta velika, nema ozlijeđenih

Muškarac je u kući bio sam i nakon nekoliko sati pregovora, nešto prije 16 sati predao se policiji, otvorio je vrata i odvezen je u policijsku postaju.

Policija je identificirala muškarca, radi se 72-godišnjaku koji inače živi u toj kući, te je tvrdio da je kuća minirana.