Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen Talijan

Šibenik: LSD, hašiš i heroin na tulumu stranih turista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska je policija u uvali Galešnica, kod naselja Grebaštica, na noćnoj zabavi stranih turista uhitila 33-godišnjeg Talijana koji je skrivao 157 komada LSD-a, osam grama hašiša i 0,6 grama heroina.

Uhićeni je Talijan bio u društvu veće skupine stranaca, koji su kod tzv. Kineskog zida u uvali Galešnica organizirali noćnu zabavu na kojoj su manje količine droga pronađene i kod 27-godišnje Talijanke, 32-godišnje Francuskinje i 37-godišnjeg Grka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

>> U mercedesu pronađeno osam kilograma marihuane

Talijan, kod kojega je pronađena najveća količina droge, završio je u šibenskom pritvoru i očekuje ga kaznena prijava, dok su ostali uz optužni prijedlog dovedeni prekršajnom sucu. Ostali sudionici međunarodnog noćnog tuluma na zahtjev policije su napustile to područje. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene