Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio s ceste

Šibenik: Autom udario u stup, liječnici se bore za njegov život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teške ozljede opasne po život zadobio je 24-godišnji vozač koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak automobilom sletio s ceste u Šibeniku i udario u stup javne rasvjete.

Šibenska policija priopćila je kako se nesreća dogodila oko 1:35 sati u Ulici bana Josipa Jelačića, kada se 24-godišnjak automobilom "VW UP" šibenskih registracija zbog neprilagođene brzine zanio u nepreglednom zavoju i izletio na uzdignuti nogostup.

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Dostava pošiljaka: Ilustracija - 5 Gdje je zapelo? Je li ovo rekord? Poslali pošiljku na kratku relaciju, nevjerojatno koliko je putovala: "Čak i u vrijeme rata je pošta funkcionirala točno u dan"

Potom je bočnim dijelom vozila udario u kameni usjek te se odbio u metalni stup javne rasvjete i zaustavio na prometnoj traci. Tijekom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

Za njegov život bore se liječnici u zadarskoj Općoj bolnici.

Policija najavljuje kako će o ovoj nesreći izvijestiti šibensko Općinsko državno odvjetništvo, a protiv vozača podnijeti prekršajni nalog. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene