Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Večerao u Bolu na Braču

Rus ostavio novčanik, u pola sata 'ispeglali' mu na kartici 25.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policiji još uvijek nepoznati lopov "operušio" je sinoć na Braču 28-godišnjeg A. O., državljanina Rusije s moskovskom adresom.

A.O. je s društvom bio u restoranu "Borak", na Putu Zlatnog rata u Bolu. Poslije večere platio je račun i otišao. No, bez novčanika koji mu je ostao na stolu.

Pročitajte i ovo Prosvjed zbog sječe borova (Foto: Dnevnik.hr) Prosvjed na Braču U Bolu prosvjed građana na plaži: Općini se zamjera sječa četiriju borova Slika nije dostupna Završio u moru Pogledajte novu snimku napada na Mamića, kako je dobio udarac s leđa iz sve snage

>> 'Klonirao' SIM kartice i nabio račun od 340,000 kuna

Tek pola sat kasnije, 28-godišnji Rus primijetio je da mu "nešto fali" pa je pohitao u restoran "Borak". Kasno. Novčanika više nije bilo. Nepoznati lopov s njegovih je kreditnih kartica uspio "ispeglati" oko 25 tisuća kuna. I to jako brzo, prije nego mu je banka poslala SMS poruke o transkacijama na računu putem kartica, i prije nego je kreditne kartice uspio blokirati. Policija provodi istragu u cilju otkrivanja lopova. (VLM Agencija)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene