Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rovinjski razbijač u pulskom zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rješenjem Prekršajnog suda u Rovinju 42-godišnjem razbijaču i nasilniku Robertu R. iz Rovinja određeno je 15-dnevno zadržavanje u pulskom zatvoru gdje se nalazi od jučer popodne, kada su ga policajci dovezli s psihijatrijskog odjela pulske Opće bolnice, izvijestila je glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

Po njenim riječima, na mjestu događaja nastavljaju se izvidi nezapamćenog divljačkog pohoda tog Rovinjca koji se dogodio u ponedjeljak oko 21 sat, kada se u nekoliko ugostiteljskih objekata u glavnoj rovinjskoj ulici Carrera najprije polio benzinom i prijetio samozapaljenjem, izranjavao se nožem i krvav hodao naokolo prijeteći svima, te se na kraju potukao s konobarom jednog kafića. 

Pročitajte i ovo Američki vojnik se zapalio ispred izraelskog veleposlanstva Užas u Washingtonu Američki vojnik zapalio se ispred veleposlanstva i sve emitirao uživo: "Neću biti suučesnik...!" Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice

>> HIV pozitivan razbijao kafiće, rezao se i polio benzinom

Policija jučer nije htjela potvrditi niti opovrgnuti kako se radi o osobi zaraženoj HIV-om već je samo navela da se radi o "bolesnoj osobi".

Njegov pohod je zaustavljen tek kada su se na mjestu događaja pojavili posebno opremljeni policajci koji su ga uz sredstva prisile uhitili i otpremili na psihijatriju pulske bolnice. Kriminalistička obrada se nastavlja. 


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene