Obavijesti Video Pretražite Navigacija

HIV pozitivan razbijao kafiće, rezao se i polio benzinom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetgodišnji muškarac sinoć je razbijao po lokalima u glavnoj ulici u Rovinju nakon što mu je konobar odbio dati piće zbog toga što je bio vidno pijan. Vikao je i prijetio gostima kafića da će zapaliti i lokal i sebe. Na kraju se potukao s konobarom jednog kafića.

Gosti su pobjegli, a on se polio benzinom i izranjavao nožem. Krvav je nastavio lutati ulicama, a i inače je poznat po problematičnom ponašanju. 

Pročitajte i ovo Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva Požar u Turnju - 1 Policija istražuje detalje Buknuo požar u kafiću uz kuću: Vatrogasac slomio nogu na intervenciji

Nesvakidašnji izgred počeo se oko 21 sat u središtu Rovinja u kafiću "Ex novo", u sklopu Zajednice Talijana, a izazvao ga je 42-godišnji R.R. iz Rovinja, izvijestila je danas istarska policija.

Budući da ga zbog alkoholiziranog stanja konobar nije htio poslužiti, ljutiti 42-godišnjak počeo je razbijati inventar i tjerati goste iz kafića prijeteći da će se zapaliti.

Po riječima glasnogovornice istarske policije Nataše Rogić, preplašeni gosti su se odmah razbježali, a R.R. se polio benzinom te se izranjavao nožem koji je imao. 

Sav krvav krenuo je prema susjednome kafiću "Hanibal", na kojem je razbio ulazna vrata, a u obližnjemu "Jimmy baru" potukao se s konobarom koji ga je pokušao spriječiti u uništavanju inventara.

Muškarac je inače zaražen virusom HIV-a, zbog čega je policija došla po njega posebno opremljena i odvezla ga u pulsku bolnicu na odjel psihijatrije.

Glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić novinarima nije htjela potvrditi niti opovrgnuti da je riječ o muškarcu zaraženom virusom HIV-a te da su u njegovu sumanutom pohodu bili ugroženi i građani.

- Radi se o bolesnoj osobi koja je policiji već poznata po krađama i zloporabi droge. Nakon izlaska s psihijatrije nad njim će se provesti kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela, rekla je Rogić.

Po izlasku s psihijatrije nad njim će se provesti kriminalistička obrada zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene