Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Supruga potvrdila identitet

Ronioci pronašli tijelo nestalog kupača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo nestalog kupača, nizozemskog državljanina W. B. (1954.), na osam metara dubine pronašli su sinoć ronioci iz ronilačkog centra Valdaliso oko 200 metara od lukobrana kod turističkog naselja Amarin nedaleko Rovinja.

Policijski djelatnici izvukli su tijelo stradalog iz mora sinoć oko 23.10, a njegova supruga je potvrdila identitet. Nizozemski državljanin jučer je, uslijed nevremena koje je zahvatilo zapadnu obalu Istre, nestao u moru kod autokampa Amarin kod Rovinja.

U potrazi su sudjelovali brodica Lučke ispostave Poreč, dvije policijske brodice i ronioci. Nestalog kupača upozorio je dežurni spasioc plaže da je plaža zatvorena za kupanje. Zbog velikih valova bila je dignuta crvena zastava, međutim on nije poslušao naredbu, već je ušao u more, preplivao preko brane, odnosno psihološke linije ograde s morske strane i zadnji je put viđen u moru bočno izvan lukobrana na obali plaže, stoji u priopćenju. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Napad morskog psa More puno krvi VIDEO Stravičan napad velike bijele psine: Silovito krenuo prema roniocima, a onda se dogodilo nešto potpuno neočekivano Objava Hrvatske turističke zajednice Pobrisali objavu HTZ objasnio kako su pomiješali Rovinj i Korčulu: Kažu bila je to nenamjerna pogreška

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene