Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen krivac

Riješen slučaj: Ubila dečka nakon opijanja i fizičkog obračuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za ubojstvo 45-godišnjeg muškarca, koji je u noći s četvrtka na petak pronađen mrtav u Adamićevoj ulici u Zapruđu, s ubodnom ranom nožem ispod pazuha desne ruke, osumnjičena je njegova 39-godišnja prijateljica s kojom je bio u vezi, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Njih dvoje konzumirali su alkohol u parku te je došlo do sukoba u kojem je osumnjičena žena, koja je prema saznanjima policije evidentirana narkomanka, muškarca više puta ubola nožem, od čega je preminuo oko 2,20 sati u petak.

Pročitajte i ovo Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka?

>> Zagreb: Pronađen mrtav muškarac s ubodnom ranom

Kako se doznaje, osumnjičena je nakon toga pozvala hitnu pomoć i pobjegla, no policija je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdila biološke dokaze zbog kojih se sumnjiči da je počinila ubojstvo. Policija je nad osumnjičenom 39-godišnjakinjom dovršila kriminalističku obradu i ona je prepraćena istražnom sucu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene