Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

U prodavaonici u središtu

Rijeka: Zaplijenjena oprema i pribor za uzgoj marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prodavaonici u središtu Rijeke policija je pronašla i oduzela biljne tvari za koje se sumnja da sadržavaju drogu i opremu za uzgoj indijske konoplje.

Tako su pronađene lampe, prigušnici, testeri, transformatori, ventilatori, šatori za laboratorijski uzgoj, filtri, epruvete, mreže, savitljive cijevi, preparati za rast biljaka i druga oprema za koju je policija procijenila da je namijenjena uzgoju marihuane, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Pronađene su i digitalne vage, lule, drobilice, cigaretni papirići, kutijice te posteri, časopisi i kape na kojima je otisnut logotip marihuane i hašiša. Nastavlja se kriminalistička istraga zbog sumnje da su počinjena kažnjiva djela zloporabe opojnih droga, poput neovlaštene proizvodnje droge, prerade i prodaje, posjedovanja i davanja na uporabu opreme i materijala namijenjenih proizvodnji droge.

Sumnja se i da je počinjeno više prekršaja po Zakonu o suzbijanju zloporabe opojnih droga. Upravno-inspekcijskim nadzorom utvrđeno je više prekršaja iz nadležnosti poreznih, inspekcijskih i carinskih službi, kaže se u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Zapljena droge - 3 Nanjušio ih Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene