Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tsanu pronađene četiri vrećice

Rijeka: Uhićeno dvoje Makedonaca zbog prodaje heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvoje makedonskih državljana uhićeno je zbog sumnje da su preprodavali drogu, a pretragom stana u Matuljima pokraj Opatije, gdje su neprijavljeno boravili, pronađeno je 359 grama heroina, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Dvoje osumnjičenih, 31-godišnjak i 22-godišnjakinja, uhićeni su sinoć, a pretragom stana, koja je obavljena po nalogu istražnog suca Županijskog suda u Rijeci, pronađene su četiri vrećice s heroinom namijenjene prodaji, navodi policija u priopćenju. Kod uhićenog muškarca pronađena su još četiri grama heroina za koje je procijenjeno da je posjedovao radi osobne potrebe.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV poznati narkoklan Detalji velike akcije USKOK-a u Dalmaciji: "Pet muškaraca je uhićeno, za šestim policija još traga" Ilustracija za europsko tržište Prilagođeni spremnici, dogovorene rute i više od 20 paketa: USKOK podigao optužnicu protiv švercera droge

Policija je osumnjičila dvoje Makedonaca da su došli u Primorsko-goransku županiju u nakani da ilegalno trguju drogom. Pronađena bi droga, po policijskoj procjeni, na narkotržištu vrijedila 145.200 kuna, a od nje bi se, ne dodajući uobičajene primjese, moglo napraviti oko 180 doza od po dva grama, što je najčešća doza koja se zatječe kod korisnika.

Dvoje makedonskih državljana su danas uz kaznenu prijavu dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene