Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren uz kaznenu prijavu

Pucnjava u Rijeci: Puštao glasnu glazbu, psovao i pucao iz vatrenog oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provedeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, javlja policija.

Policija ga sumnjiči da je u noći 18. studenoga na području Belvedera u Rijeci glasno puštao glazbu te pogrdnim riječima narušavao javni red i mir građana te ih doveo u opasnost ispalivši nekoliko hitaca iz vatrenog oružja.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojim se osumnjičeni koristio te je pronađeno 30-ak komada streljiva.

43-godišnjak je uz kaznenu prijavu pritvoren. Osim toga, protiv njega će biti podneseni optužni prijedlozi zbog narušavanja javnog reda i mira, posjedovanja oružja te zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju diskriminacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene