Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pješakinju pregazio kamion 'Čistoće'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 17 sati u Ulici Ivana Zajca u središtu Rijeke smrtno je stradala ženska osoba za sada neutvrđena identiteta, koju je pregazilo vozilo Komunalnog društva "Čistoće", izvijestili su iz operativnog dežurstva Policijske uprave primorsko-goranske.

Vozač teretnog vozila riječkoga Komunalnog društva "Čistoće", koji je usmrtio pješakinju u Ulici Ivana Zajca, nije pobjegao s mjesta nesreće, nego je otišao do obližnje prodavaonice kako bi zatražio da se pozove Hitna pomoć i policija, izvijestili su večeras iz Operativnog dežurstva primorsko-goranske Policijske uprave.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FOTO: U Nedelišću poginula pješakinja Slika nije dostupna U prometnoj nesreći poginula pješakinja

Po prvotnim (prvim) podatcima, koje je policija bila dostavila medijima, vozač je ostavio vozilo i pobjegao s mjesta nesreće, ali je nedugo zatim pronađen.

Policija je večeras navela kako je poslije utvrđeno da je vozač "Čistoće" odmah nakon nesreće otišao do obližnje prodavaonice kako bi zatražio da se pozovu Hitna pomoć i policija te da ga je policija zatekla pokraj mjesta nesreće.

Nesreća se dogodila pri vožnji unatrag, no vozač nije primijetio pješakinju te ju je vozilom srušio na kolnik i ona je preminula na mjestu nesreće, izjavila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene