Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj na sudu

Rijeka: Optužen za ubojstvo jednog i ranjavanje drugog brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci podignulo je optužnicu protiv Dražena Vukšića (1981.) iz Matulja, kojeg se tereti da je u studenome 2010. u ugostiteljaskom objektu u Jušićima ubio jedog i ranio drugog brata Keserovića.

Vukušić je pucao iz pištolja prema braći Alenu i Suadu Keseroviću te je ubivši jednog i ranivši drugog brata, počinio kaznena djela ubojstva i ubojstva u pokušaju, priopćeno je sa Županijskog suda u Rijeci.

Po optužnici, Vukšić je u ugostiteljskom objektu 'Omega' nakon verbalnog, a potom i fizičkog sukoba s braćom Alenom i Suadom Keserovićem, prema njima iz pištolja marke 'crvena zastava' ispalio osam metaka, s namjerom da ih usmrti.

Vukšić je Alena Keserovića pogodio s dva hitca koji je odmah preminuo, a s dva hitca pogodio je Suada Keserovića koji je spašen hitnom medicinskom intervencijom, stoji u priopćenju. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna liječnici mu se bore za život U stanu u Splitu upucan i teško ozlijeđen mladić: Igrali su ruski rulet? Slika nije dostupna nesreća kod pule Lovac gađao divljač pa pogodio i teško ozlijedio kolegu: Policija izdala važno upozorenje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene