Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramotne poruke

U centru Rijeke grafiti antifašistkinja prešarani ustaškim simbolima i uvredama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grafiti mladih antifašistkinja u Rijeci u noći na subotu su prešarani "čestitkama" za rođendan Nezavisne države Hrvatske, ustaškim porukama i uvredama.

U noći na subotu grafiti mladih antifašistkinja u centru Rijeke prešarani su uvredama, čestitkom za rođendan NDH i ustaškim simbolima.

Pročitajte i ovo Grafiti Nepoznati autor U blizini škole u kojoj je počinjen masakr osvanula čestitka Vučiću: "Srbija je vječna..." Slika nije dostupna Hitne službe na terenu FOTO Drama kod Rijeke: Vatra progutala automobil, vatrogasci nemoćni

Prešarani grafiti nalaze se u Ulici Slavka Cindrića, jednoj od najprometnijih ulica. "Sve smo mi antifašistkinje" bilo je napisano na grafitu.

Posljednja riječ tog grafita nekome je na smetala pa ju je iskrižao i dodao riječ "kurve" i čestitao 10. travnja uz svastiku, ustaško "U" i "ZDS".

"Imamo saznanja o tome, poduzet ćemo sve u okviru svojih ovlasti kako bi se utvrdile okolnosti i osobe koje su ispisale te grafite", rekla je Ankica Kolić, voditeljica Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću PU primorsko-goranske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene