Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog sumnje na krijumčarenje veće količine opojnih droga diljem Hrvatske, u Rijeci je pritvoreno 11osoba.


Riječka policija je danas, nakon završene operativne akcije, u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci privela 11 osumnjičenih za niz kaznenih djela zlouporabe opojnih droga i istražni sudac im je odredio istražni zatvor.

Vezani članci Goran Lauš Voditelj odjela za droge objasnio kako se dilalo iz vrtića: "Sve su dogovarali telefonom i znali tko što treba činiti" Uhićenje, ilustracija Prokrijumčarili najmanje 229 kilograma marihuane, jedan član zločinačkog udruženja bio je hrvatski policajac

'Na prijedlog Uskoka denesena je odluka da se svoj jedanaestorici privedenih odredi istražni zatvor', kratko je rekao istražni sudac Županijskog suda u Rijeci Valentin Ivanetić.

Policijska uprava primorsko-goranska priopćila je da je u suradnji s Uskokom, Upravom kriminalističke policije MUP-a RH te policijskima upravama zagrebačkom, splitsko -dalmatinskom i istarskom danas dovršila operativnu akciju kojom je obuhvaćeno 16 osoba zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno kako je ta kriminalna skupina na područje Primorsko-goranske županije i drugih županija krijumčarila veću količinu opojnih droga, navodi se u priopćenju.(D. Ma/Hina)