Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika akcija USKOK-a

Rijeka: 11 pritvorenih zbog šverca droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje na krijumčarenje veće količine opojnih droga diljem Hrvatske, u Rijeci je pritvoreno 11osoba.

Riječka policija je danas, nakon završene operativne akcije, u Istražni centar Županijskog suda u Rijeci privela 11 osumnjičenih za niz kaznenih djela zlouporabe opojnih droga i istražni sudac im je odredio istražni zatvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

'Na prijedlog Uskoka denesena je odluka da se svoj jedanaestorici privedenih odredi istražni zatvor', kratko je rekao istražni sudac Županijskog suda u Rijeci Valentin Ivanetić.

Policijska uprava primorsko-goranska priopćila je da je u suradnji s Uskokom, Upravom kriminalističke policije MUP-a RH te policijskima upravama zagrebačkom, splitsko -dalmatinskom i istarskom danas dovršila operativnu akciju kojom je obuhvaćeno 16 osoba zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga. Kriminalističkim je istraživanjem utvrđeno kako je ta kriminalna skupina na područje Primorsko-goranske županije i drugih županija krijumčarila veću količinu opojnih droga, navodi se u priopćenju.(D. Ma/Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene