Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varala starije i nemoćne

Razotkrivena lošinjska prevarantica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici Policijske postaje u Malom Lošinju razotkrili su prevaranticu koja je u prosincu u tri navrata prevarila starije Lošinjane, domogavši se na taj način 15.000 kuna, izvijestila je primorsko-goranska Policijska uprava.

Utvrđeno je da je te prijevare počinila 57-godišnja Zagrepčanka, prodajući oštećenicima masažere i druge predmete, ističući njihovu vrijednost za zdravlje. U jednom od triju slučajeva nudila je desetodnevan boravak u toplicama za dvije osobe, a u drugom veliku novčanu nagradu koja bi navodno trebala stići. Osobe starije životne dobi, teško pokretljive, a u jednom slučaju je bila riječ i o osobi koja teško komunicira, povjerovale su joj te davale novac za obećane usluge.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ožujku rekonstrukcija Suđenje za ubojstva gardista na Lošinju 1991. Slika nije dostupna Proglašena elementarna nepogoda za Mali Lošinj, Unije i Matulje

Kaznena prijava u tom slučaju podnosi se nadležnom državnom odvjetništvu redovitim putem, što znači da prevarantica ne će biti pritvarana. Za drugom ženskom osobom koja je bila s njom u društvu pri počinjenju kažnjivih djela prijevara još se traga.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene