Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još nije otkriven identitet

Ubijeni muškarac bio je slabije pokretan, policija traži pomoć građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnja da je muškarac čije je tijelo pronađeno raskomadano u Splitu bio slabo pokretan.

Policija je objavila kako postoji sumnja da je muškarac čije je tijelo pronađeno na predjelu Zenta u Splitu, bio slabije pokretan i mole građane za pomoć. 'Ukoliko znaju ili su vidjeli da u njihovom susjedstvu žive slabije pokretne ili nepokretne osobe, a da ih nisu dugo vidjeli neka o tome izvijeste policiju', rekla je Sanja Nazlić iz Odjela za informiranje PU splitsko-dalmatinske za Dnevnik.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija Počelo suđenje Upoznali se u baru, otišli k njoj doma, a onda je njezin osmijeh završio kobno: Pretvorio se u zvijer KB Sveti Duh Svađa u Susedgradu Žena oštrim predmetom ozlijedila muškarca, smjestila ga u atuomobil i odvezla u bolnicu

Iako su prije nekoliko dana objavili njegov fotorobot još uvijek nije poznato tko je čovjek stariji od 65 godina, sivo-plavih očiju koji je brutalno pretučen pa ubijen, raskomadan i bačen u more. Visok je oko 170 centimetara, nedostaje mu nekoliko zubi, a na pojedinima ima zlatne navlake.

>> Policija provjerava prijave građana nakon objave fotorobota žrtve

Pronađeni su mu trup, glava i noga, dok druga noga još uvijek nedostaje. Rezultati DNK vještačenja, za koje se očekuje da će potvrditi mišljenje patologa kako svi dijelovi pripadaju istom tijelu, još nisu gotovi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene