Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oko 9,15 sati radnik (52) je u Svetom Križu Začretju, nedaleko Outleta Roses, pucao u jednog od vlasnika tvrtke Honing jer mu je navodno dao otkaz.


Žrtva (46) se trenutno nalazi u Općoj bolnici Zabok zbog zadobivene dvije prostrijelne rane. Liječnici se bore za njegov život.

Vezani članci Andrija Ranogajec, načelnik Općine Jesenje Klizište koje je zatrpalo dio ceste u Zagorju otkrilo i eko-bombu: "Hrvatske ceste moraju pronaći rješenje, građani su ogorčeni" Klizište kod Općine Jesenje - 1 Aktiviralo se veliko klizište, kamenje i zemlja zatrpali cestu. Stanovnici u problemu: "Mogli su bar napisati da je zatvorena"

Kako neslužbeno doznajemo, 52-godišnji muškarac, došao je do tvornice jutros i ispalio više hitaca u 46-godišnjeg vlasnika jer je dobio otkaz. Susjedi su čuli četiri hica, a navodno se radnik cijelo vrijeme motao oko tvornice i čekao vlasnika da dođe.Radnik se zatim pješice udaljio, a uhićen je vrlo brzo u kilometar udaljenom šumarku.

 Kako doznajemo, radnik je pucao iz nelegalnog oružja. Osumnjičeni je priveden u postaju u Zabok, a kriminalistička istraga još traje.

Podsjećamo, sinoć je pucano i u Velikom Trgovišću u kojem je jedna osoba izgubila život, a druga je ranjena. Zasad nemamo informacija o povezanosti ovih dviju pucnjava. (Agencija VLM)