Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predan u zatvor

Uhićen u Zagrebu: Zbog teškog ubojstva osuđen na 17 godina zatvora, pobjegao u Hrvatsku i pakirao drogu

Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock)
Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Foto: Guliver/Thinkstock
Pripadnici interventne policije Policijska uprave zagrebačke i Odjela za potrage uhitili su u Novom Zagrebu odbjeglog 48-godišnjaka koji je osuđen na 17 godina zatvora zbog teškog ubojstva počinjenog u Bosni i Hercegovini 2009., priopćio je u petak PUZ.

Zagrebačka policija navodi da je 48-godišnjak uhićen u srijedu u ulici Iški put u naselju Savski Gaj, na temelju tjeralice koju je raspisao velikogorički Županijski sud.

Temeljem sudskog naloga pretražen je stan kojim se koristio 48-godišnjak, a u njemu je pronađeno 167 grama kokaina, preša za pakiranje droge, vaga i ostali pribor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nezakonito ušli u Hrvatsku Filmska potjera: Krijumčarili 16 migranata, probili rampu na autocesti, zabili se u policiju i vozili u suprotnom smjeru

PUZ ističe da je Hrvatska preuzela izvršenje kaznene presude od Bosne i Hercegovine temeljem Zakona o međunarodnoj pravnoj pomoći u kaznenim stvarima, nakon čega je 48-godišnji muškarac predan u remetinečki zatvor, dok će kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama biti dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene