Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičena za ubojstvo

Puškom ubila nevjenčanog supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bjelovarsko-bilogorska policija dovršila je kriminalističku istragu nad 46-godišnjom hrvatskom državljankom zbog osnovane sumnje da je ubila 43-godišnjeg Josipa Bačaja s kojim je živjela u izvanbračnoj zajednici, priopćila je bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Osnovano se sumnja da je osumnjičena 2. studenoga 2009. oko jedan sat poslije ponoći u kuhinji obiteljske kuće u Donjem Mikloušu, nakon svađe i tučnjave, iz ostave donijela jednocjevnu pušku ručne izrade promjera 16 milimetara, usmjerila je prema Josipu Bačaju i iz neposredne ga blizine pogodila u desnu stranu prsa te ubila.

Pročitajte i ovo Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura Slika nije dostupna Podignuta optužnica Ubojstvo u Marinu Selu: Zadavio suprugu pa zapalio kuću

Osumnjičena je živjela u izvanračnoj zajednici s ubijenim, koji je spomenutu pušku držao bez dozvole, navodi policija. Uz kaznenu prijavu zbog ubojstva, osumnjičena osoba dovedena je u 13,45 sati istražnome sucu Županijskoga suda u Zagrebu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene