Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budućnost bez novca

Puljanka 'gatari' platila 150 tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv jednog mladića iz Rijeke koji je za proricanje budućnosti jednoj Puljanki uzeo oko 150 tisuća kuna policija je podnijela kaznenu prijavu.

Puljanka je u prosincu 2009., kad je i prijavila slučaj, s mladićem stupila u kontakt preko oglasa koji je pronašla u jednom astrološkom časopisu u kojemu je naveo da proriče budućnost. Žena je s njim razgovarala više puta, a za svaki razgovor slala mu je između dvije i tri tisuće eura. Iznos koji je mladić tražio za proricanje budućnosti, međutim, s vremenom se počeo povećavati.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Ilustracija Ostala bez ušteđevine Desetke tisuća eura žena je predala lažnoj bankarici koja joj je došla na vrata

Ako ne bude platila traženu svotu, prijetio joj je da će baciti uroke na njezinu obitelj, zbog čega mu je i dalje slala novac. Istarska Policijska uprava utvrdila je da je 55-godišnja Puljanka oštećena oko 150 tisuća kuna pa je protiv 26-godišnjeg Riječanina podnesena kaznena prijava redovitim putem.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene