Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Puli

Vozio pijan bez vozačke, skrenuo u ulicu u zabranjenom smjeru pa skrivio sudar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
37-godišnji vozač iz Pule bit će prijavljen zbog počinjenja više prometnih prekršaja i izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom, javlja policija.

U utorak, oko 19:50 sati, 37-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita te pod jakim utjecajem alkohola od 1.91 promila, upravljao automobilom Škoda, pulske registarske oznake, kolnikom Marulićeve ulice.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Mate Balote, unatoč postavljenom prometnom znaku, skrenuo je u jednosmjernu ulicu i vozio zabranjenim smjerom.

Dolaskom do raskrižja s Nazorovom ulicom, započeo se uključivati u promet, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska te se sudario s automobilom VW Passat, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Nazorove ulice upravljao 18-godišnjak.

Od siline udarca, Škoda se odbila te je udarila u Peugeot, pulske registarske oznake, koji je bio parkiran na nogostupu.

37-godišnjaku je određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a protiv njega je pokrenut prekršajni postupak.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene