Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

37-godišnji vozač iz Pule bit će prijavljen zbog počinjenja više prometnih prekršaja i izazivanja prometne nesreće s materijalnom štetom, javlja policija.


U utorak, oko 19:50 sati, 37-godišnjak je bez položenog vozačkog ispita te pod jakim utjecajem alkohola od 1.91 promila, upravljao automobilom Škoda, pulske registarske oznake, kolnikom Marulićeve ulice.

Vezani članci Konji, ilustracija (Foto: Getty Images) U filmskoj potjeri policajci "ukrali" autobus da uhvate odbjeglo krdo konja i jednog magarca Prometna nesreća, Velika Mlaka (Foto: Pixsell, Igor Soban) Policija otkrila detalje stravičnog sudara: Prošao kroz crveno, izazvao kaos na raskrižju – i poginuo

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Mate Balote, unatoč postavljenom prometnom znaku, skrenuo je u jednosmjernu ulicu i vozio zabranjenim smjerom.

Dolaskom do raskrižja s Nazorovom ulicom, započeo se uključivati u promet, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom s prednošću prolaska te se sudario s automobilom VW Passat, pulske registarske oznake, kojim je kolnikom Nazorove ulice upravljao 18-godišnjak.

Od siline udarca, Škoda se odbila te je udarila u Peugeot, pulske registarske oznake, koji je bio parkiran na nogostupu.

37-godišnjaku je određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, a protiv njega je pokrenut prekršajni postupak.