Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio im satarom i nožem

U pulskom zatvoru se objesio muškarac priveden zbog prijetnji policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ćeliji pulskog zatvora objesio se navodni narkoboss Milan Štifanić, nedavno zatvoren nakon sukoba s policijom koja ga je došla privesti zbog prijetnji i obiteljskog nasilja.

Ministarstvo pravosuđa izvijestilo je da je zatvorenik kojemu navode samo inicijale "počinio samoubojstvo vješanjem" u srijedu oko 22:50 sati u Zatvoru u Puli. 

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

"Odmah nakon pronalaska istražnog zatvorenika pozvana je hitna pomoć koja je došla u zatvor i započela s reanimacijom, ali je konstatirana smrt", ističu u priopćenju.

O smrti je obaviješten sud i Županijsko državno odvjetništvo, a Središnji ured Uprave za zatvorski sustav i probaciju Ministarstva pravosuđa, "prikupio je podatke iz kojih proizlazi da nije bilo propusta u postupanju", kažu u ministarstvu.

Dodaju da se i dalje prikupljaju svi relevantni podaci i očekuju rezultati obdukcije.

Milan Štifanić je, prema pisanju medija, osuđivani pulski diler i nasilnik kojega se povezivalo i s nedavno uhićenim 'hrvatskim Escobarom' Stjepanom Prnjatom.

Priveden je u ponedjeljak nakon što je u obiteljskoj kući naoružan prijetio ženi i policiji, koja je prilikom uhićenja zatvorila cijelu zonu oko kuće. Policiju je dočekao ispred kuć es mesarskom sjekirom i velikim kuhinjskim nožem u rukama. (Hina, M.V.)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene