Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završili u bolnici

Pula: U tučnjavi nožem ozlijeđena dvojica mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tučnjavi, koja se u nedjelju ujutro oko 4,50 sati dogodila u pulskoj tvrđavi Fort Bourguignon između dviju skupina mladih Puljana, nožem su ubodeni 17-godišnjak i 21-godišnjak iz Pule.

Mladići se nalaze u pulskoj Općoj bolnici, izvijestila je istarska policija. Utvrđeno je da je 21-godišnjak lakše ozlijeđen u prsište i nadlakticu, a 17-godišnjak, rukometaš pulskog kluba 'Arena Jadrograd', također u prsište i nadlakticu, ali su njegove ozljede opasne za život. U bolnici je dva puta operiran i stanje mu je sada stablino.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Po riječima glasnogovornika istarske Policijske uprave Valtera Opašića potukli su se 24-godišnjak i 23-godišnjak s jedne te 21-godišnjak i 17-godišnjak s druge strane. Dolaskom policije, nakon dojave, nedaleko od mjesta tučnjave zatečena su prva dvojica, a druga dvojica su zbog ozljeda prevezena u pulsku bolnicu.

Uzrok tučnjave nije poznat

Opašić je istaknuo kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 23-godišnjak počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda te je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Puli. Ostali sudionici bit će kazneno prijavljeni redovitim putem za kazneno djelo sudjelovanja u tučnjavi.

U tijeku očevida uzeti su tragovi i predmeti koji će biti poslanii na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' u Zagrebu. Uzrok tučnjave dviju skupina mladića policija još nije rasvijetlila, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

>> Dom u Puli: Dvojica maloljetnika mučila i silovala trećega

U Fourt Bourguignonu je preksinoć održan party u povodu 15. obljetnice elektroničke scene u Puli, na kojemu je nastupilo 26 DJ-a. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene