Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadržano u bolnici

Pula: Teško ozlijeđeno trogodišnje dijete pronađeno na pločniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teško ozlijeđeno dijete pronađeno je u utorak rano popodne na pločniku Vukovarske ulice u Puli, izvijestila je istarska policija.

Nakon što je primila dojavu građanina o pronalasku djeteta, policija i hitna medicinska pomoć izašli su na mjesto događaja te je utvrđeno kako je dijete teško ozlijeđeno i prevezeno je u pulsku Opću bolnicu.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom

Neslužbeno se doznaje da je riječ o trogodišnjem djetetu koje je navodno palo s prozora prvog kata zgrade u Vukovarskoj ulici te kako se radi o nesretnom slučaju.

"Dijete je zadržano na promatranju u pulskoj Općoj bolnici i izvan je životne opasnosti. Policija utvrđuje okolnosti tog događaja", izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović. Istraga traje.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene