Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I vlasnica zaradila prijavu

Pula: Privedena pijana žena zbog remećenja javnog reda i mira

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ženska osoba privedena je u Puli nakon što je razbijala čaše i galamila ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Četrdesetjednogodišnja Puljanka zaradila je optužni prijedlog nakon što je pod teškim utjecajem alkohola jučer stvarala nered u i ispred ugostiteljskog objekta.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila" Priveden Vjekoslav Potočanac - 1 da ne utječe na svjedoke FOTO Sud odlučio: Bivši ravnatelj Županijskog Centra za socijalnu skrb zbog prijave za nasilje u obitelji ide u istražni zatvor

Žena je u lokalu 59-godišnje vlasnice u Vukovarskoj ulici u Puli nakon ponoći razbijala čaše i galamila, zbog čega ju je 36-godišnji djelatnik izveo van. No 41-godišnjakinja je i izvan objekta nastavila galamiti, te rukama udarila po vratima lokala koja su uslijed udarca pala na tlo, a bacila je i vazu s cvijećem na nogostup.

Puljanka je uhićena, a u policijskoj postaji alkotestom je utvrđeno da u krvi ima 2,4 promila alkohola. Zadržana je u posebnoj prostoriji do otriježnjenja te protiv nje zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

Optužni prijedlog dobit će i vlasnica lokala zbog posluživanja pića osobama pod utjecajem alkohola, javlja PU istarska. (Hina)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene