Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nakon djeda i bake uhićen i unuk diler

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetogodišnji E. M., unuk Ilije Miljaka, jučer je u 11,20 sati uhićen na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu, nakon što je policija za njim izdala tjeralicu zbog sumnje da je sudjelovao u uličnoj preprodaji droge, izvijestila je na današnjoj tiskovnoj konferenciji glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

E.M. je uhićen sinoć u 20 sati prilikom ulaska iz BiH u Hrvatsku zbog sumnje u zlouporabu droge te je priveden u Istražni centar pulskoga Županijskog suda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poznat je policiji Užas kod Splita: Unuk narkoman usred noći pretukao djeda i nanio mu po život opasne ozljede Slika nije dostupna Srbija: Djed i baka silovali unuka, a dobili samo 10 mjeseci zatvora

Njegovog djeda Iliju Miljaka (77) i suprugu Zuhru Miljak (50) policija je uhitila u utorak, 2. rujna, na Vodnjanskoj cesti, kada je Ilija posjedovao 10 grama heroina.

Pretragom obiteljske kuće Miljaka, na Velom Vrhu, pronađeno je još 207,8 grama heroina, digitalna vaga, 22.550 kuna i 1120 eura.

Supružnici Miljak u Istražni centar Županijskog suda u Puli sprovedeni su u srijedu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene