Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVOJICA POD NADZOROM

Pucnjava u centru Zagreba: Policija otkrila o čemu se radilo

Aktualno Galerija Pucnjava u Zagrebu - 3 Pucnjava u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Pucnjava u Zagrebu - 2 Pucnjava u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Pucnjava u Zagrebu - 1 Galerija 1/3 >>
U centru Zagreba u Tkalčićevoj ulici poslije 13 sati čula se pucnjava. Zagrebačka policija potvrdila je za DNEVNIK.hr da je oko 13:30 dobila dojavu o pucnjevima u Tkalčićevoj ulici, u samom centru grada.

"Temeljem dojave koju je Policijska uprava zagrebačka zaprimila oko 13:15 o možebitnoj pucnjavi i sukobu dviju osoba na području centra, u Tkalčićevoj ulici, policijski su službenici osobe koje se dovode u vezu s događajem, 46-godišnjaka i 36-godišnjaka, stavili pod nadzor", javila je zagrebačka policija u ponedjeljak navečer.

Muškarac (46) pucao je iz plinskog oružja, a 36-godišnjak je bio na udaljenosti na kojoj mu nije bio ugrožen život i ozlijeđenih osoba nije bilo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije slučajno Dobronić o dojavi o bombi na Vrhovnom sudu: "U tom trenutku smo imali sastanak s delegacijom iz Ukrajine"

"Po utvrđenim činjenicama i svim okolnostima, utvrđeno je kako ne postoje elementi kaznenog djela, već da su 46-godišnjak i 36-godišnjak počinili prekršaj iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 46-godišnjak počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana", priopćila je policija.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene