Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhitili ih

Policija cijelu noć tražila napadače: Pucali pred kafićem u Slavonskom Brodu, a zatim i nasrnuli i ozlijedili muškarca

Pucnjava u S. Brodu (Foto: SB Online)
Pucnjava u S. Brodu (Foto: SB Online) SB Online
Aktualno Galerija +0 Pucnjava u S. Brodu (Foto: SB Online) Galerija 1/1 >>
Dva muškarca stigla su sinoć u 22:50 ispred kafića u S. Brodu. Nekoliko puta su zapucali iz oružja. U fizičkom sukobu ozlijedili su muškarca.

U ponedjeljak oko 22.50 sati slavonskobrodska policija zaprimila je dojavu da je u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do narušavanja javnog reda i mira, pri čemu je ozlijeđena jedna muška osoba, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Ozlijeđen je 47-godišnjak. Iako su prve informacije bile da je muškarac ozlijeđen u pucnjavi, u policiji kažu da je stradao u fizičkom obračunu. I to lakše. 

No kako doznajemo, napadači su prije fizičkog obračuna ispucali nekoliko hitaca iz oružja koje su ponijeli sa sobom.

"Počinitelji su se potom udaljili s mjesta događaja. Odmah po dojavi na mjesto događaja su izašli policijski službenici koji su intenzivno tragali za počiniteljima", kazali su u policiji.

Počinitelje su konačno našli u utorak u 9.30 sati. Uhitili su i priveli 44-godišnjaka i 29-godišnjaka za koje postoji osnovana sumnja da su počinitelji kaznenog djela.

"Policija nastavlja s kriminalističkim istraživanjem, utvrđivanjem činjenica i rasvjetljavanjem događaja, a o rezultatima ćemo vas obavijestiti po završetku kriminalističkog istraživanja", izvijestili su. 

SBOnline piše da je meta napada vatrenim oružjem bio vlasnik ugostiteljskog objekta i jedan od gostiju. Portal piše kako se neslužbeno doznaje da je pucnjeve iz vatrenog oružja uputio muškarac koji je u istom ugostiteljskom objektu zapucao na tadašnjeg vlasnika i početkom ove godine.

U policiji ne mogu potvrditi je li ozlijeđen vlasnik kafića ili neki od gostiju. 

"Nismo željeli izlaziti iz stana jer smo čuli pucnjavu. Stakla su porazbijana. Policija je sve ogradila i hvatali su one koji su pucali, no ne znamo jesu li ih uspjeli uhvatiti", potvrdili su u noći na utorak stanari naselja u kojem je došlo do pucnjave za portal SBPlus. (Hina,M.V.)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene