Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren uz kaznenu prijavu

Pokušao ubiti muškarca u polju kod Jastrebarskog: Udario ga šakom u glavu pa ubo nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uhitila 56-godišnjaka, osumnjičenog da je u petak oko 16 sati u mjestu Čeglje nakon svađe i tučnjave pokušao ubiti 52-godišnjaka, nakon čega je pobjegao, priopćeno je u nedjelju iz policije.

Kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom provedeno je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju, navela je Policijska uprava zagrebačka (PUZ) na službenim internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Napad na svećenika u Sydneyju Teroristički čin Akcija nakon što je biskup brutalno izboden: Uhićeno sedmero tinejdžera, oglasila se policija

Osumnjičeni 56-godišnjek se u petak, 4. lipnja, oko 16.10 sati u mjestu Čeglje, u polju, verbalno sukobio s 52-godišnjakom, nakon čega ga je fizički napao, udarivši ga šakom u glavu.

Nakon toga 56-godišnji napadač je izvukao nož kojim je ponovno fizički nasrnuo na 52-godišnjaka 'u namjeri da ga usmrti, zamahnuo je prema njegovoj glavi te mu zadao posjekotinu na lijevoj strani glave', navodi policija.

Uzmičući 52-godišnjak je pao na tlo, no, dodaje se iz PUZ-a, 'niti tada osumnjičeni nije odustao od namjere da ga usmrti pa je ponovno nožem nasrnuo na njega i zadao mu ubodnu ranu u lijevu potkoljenicu'.

Daljnji napad spriječili su 39-godišnjak i 48-godišnja članica obitelji napadnutog 52-godišnjaka, kojoj je osumnjičeni 56-godišnjak prilikom sprječavanja njegovog napada zadao reznu ranu ruke i nadlaktice. Nakon toga je otišao s mjesta napada.

Liječnička pomoć 52-godišnjaku i 48-godišnjakinji pružena je u Općoj bolnici Karlovac gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni.

Osumnjičeni je uhićen, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja doveden je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene