Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaplijenjeno 45 kilograma droge

Veliki ulov zagrebačke policije: Dileri u kući i automobilu skrivali marihuanu, hašiš, kokain, digitalne vage i novac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršena je kriminalistička istraga nad dvojicom muškaraca koji su u kući i automobilu skrivali marihuanu, hašiš i kokain, javlja zagrebačka policija.

Sumnja se da je 43-godišnjak u petak na području BiH nabavio veću količinu marihuane te ju sakrio u posebno preuređene prostore unutrašnjosti svog automobila marke Nissan. Drogu je trebao prokrijumčariti do Zagreba i prodati 30-godišnjaku.

Obavljenom pretragom automobila 43-godišnjaka na području Peščenice pronađena su 34 plastična paketa ispunjena s ukupno 36.374 grama marihuane.

30-godišnjak je nabavljao veću količinu marihuane, hašiša i kokaina, koje je zatim sakrivao, prešao, dodavao punila za povećanje mase, prepakiravao i vagao u kući na području Maksimira, nakon čega je tako pripremljenu drogu prodavao.

Pretragom kuće pronađeno je ukupno 8385 grama marihuane pakirane u 24 paketa, 116,85 grama hašiša, 10,57 grama kokaina, 13.463 grama različitih punila za povećanje mase pakiranih u pet plastičnih omota i jedan plastični paket, uređaj za vakumiranje, dvije digitalne vage, hidraulična preša te veći novčani iznos za koji policija pretpostavlja da je pribavljen preprodajom droge.

Pročitajte i ovo Ilustracija problemi s drogom u europi "Spuštenih glava i zacakljenih očiju, satima nepomično sjede": Sve je više umrlih od zombi-droge U blizini Paukovca posadili 52 stabljike marihuane - 2 Dovršena istraga VIDEO Pali ratari: U blizini Paukovca raskrčili površinu pa posadili 52 stabljike marihuane

U pretrazi je pronađen i jedan pištolj s pripadajućim spremnikom i osam komada streljiva zbog čega će protiv 30-godišnjaka biti podnijet optužni prijedlog.

"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", priopćila je PU zagrebačka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene