Skrivenom kamerom na automatu snimljena je nepoznata žena koju sisačka policija traži zbog počinjenja kaznenog djela.


U sklopu provođenja kriminalističkog istraživanja oko kaznenog djela iz rujna 2015. PU sisačko-moslavačka traga za bilo kakvim podacima o ženskoj osobi s priloženih fotografija, prenosi sisak.info.

Vezani članci Očevid nakon pucnjave u Sesvetama - 1 Pucnjava u Sesvetama: Muškarac ranjen, hitno je prevezen u bolnicu. Privedeno petero ljudi Pripreme za popis stanovništva - 5 Policija upozorava građane: Već su se pojavili lažni popisivači stanovništva, prave ćete ovako prepoznati

Fotografije je snimila nadzorna kamera u jednom automatu, a snimke su nastale 22. rujna. Policija, iako ne navodi o kojem kriminalnom djelu je točno riječ, dovodi tu ženu u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

Policija moli građane, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe s fotografije, odnosno raspolažu li informacijama o počiniteljici ovog kaznenog djela, da o tome obavijeste Policijsku upravu sisačko moslavačku, odnosno najbližu policijsku postaju osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, a informacije mogu i dostaviti i putem e-mail adrese sisacko-moslavacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook