Skrivenom kamerom na automatu snimljena je nepoznata žena koju sisačka policija traži zbog počinjenja kaznenog djela.


U sklopu provođenja kriminalističkog istraživanja oko kaznenog djela iz rujna 2015. PU sisačko-moslavačka traga za bilo kakvim podacima o ženskoj osobi s priloženih fotografija, prenosi sisak.info.

Vezani članci Policija, ilustracija - 2 Stiže novi toplinski val: Policija će u subotu paziti da se djeca ne ostavljaju u automobilima Periske, ilustracija Bezobzirno i za svaku osudu: Prijeti im izumiranje, u Jadranu ih znanstvenici traže svijećom, a Poljak u Istri iščupao pa na luftiću prenosio 29 primjeraka ove ugrožene vrste

Fotografije je snimila nadzorna kamera u jednom automatu, a snimke su nastale 22. rujna. Policija, iako ne navodi o kojem kriminalnom djelu je točno riječ, dovodi tu ženu u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

Policija moli građane, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe s fotografije, odnosno raspolažu li informacijama o počiniteljici ovog kaznenog djela, da o tome obavijeste Policijsku upravu sisačko moslavačku, odnosno najbližu policijsku postaju osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, a informacije mogu i dostaviti i putem e-mail adrese sisacko-moslavacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook