Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnjaju da je počinila kazneno djelo

Prepoznajete li ovu ženu? Policija je traži

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skrivenom kamerom na automatu snimljena je nepoznata žena koju sisačka policija traži zbog počinjenja kaznenog djela.

U sklopu provođenja kriminalističkog istraživanja oko kaznenog djela iz rujna 2015. PU sisačko-moslavačka traga za bilo kakvim podacima o ženskoj osobi s priloženih fotografija, prenosi sisak.info.

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Potraga za nestalom djevojčicom Dankom - 3 Za Dnevnik Nove TV Sigurnosni stručnjak o istrazi nestale djevojčice Danke: "Majka će morati objasniti zašto je to napravila"

Fotografije je snimila nadzorna kamera u jednom automatu, a snimke su nastale 22. rujna. Policija, iako ne navodi o kojem kriminalnom djelu je točno riječ, dovodi tu ženu u vezu s počinjenim kaznenim djelom.

Policija moli građane, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe s fotografije, odnosno raspolažu li informacijama o počiniteljici ovog kaznenog djela, da o tome obavijeste Policijsku upravu sisačko moslavačku, odnosno najbližu policijsku postaju osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, a informacije mogu i dostaviti i putem e-mail adrese sisacko-moslavacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene