Obavijesti Video Pretražite Navigacija
i to se događa

Provalnik zapeo na klima-uređaju, morali ga spuštati vatrogasci: "Ono kad nije tvoj dan..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci imali su prilično neobičnu intervenciju rano ujutro u srijedu. Na poziv policije pomogli su provalniku da siđe s klima-uređaja.

Provala u strogom centru Zagreba u srijedu oko pola 5 ujutro ostat će zabilježena zbog njenog neobičnog završetka. Provalnik nije uspio pobjeći s plijenom, već je zapeo na vanjskoj jedinici klimatizacijskog uređaja, uplašen zbog visine i policajaca koji su ga iznenadili u poslu. Da kraj ne bi bio tragičan umiješali su se - zagrebački vatrogasci.

Pročitajte i ovo Ilustracija, požar Očevid u tijeku Tužan Uskrs u Slavoniji: U požaru obiteljske kuće smrtno stradala jedna osoba Požar kamiona Čistoće u Rijeci - 2 Veliki požar u Rijeci VIDEO Zapalio se kamion Čistoće, vatra se proširila na parkirane automobile: Šteta je više desetaka tisuća eura

"Ono kad nije tvoj dan...Em si provalnik, em zapneš na klimi, em te vatrogasci skidaju, em te policajci dočekaju", objavili su zagrebački vatrogasci na Facebooku ovu neobičnu intervenciju. Uz dodatak da ona čak ne spada ni u top 5 najčudnijih intervencija godine. 

U rubrici događaj tako stoji "skidanje osobe s visine", a u napomeni "davanje pomoći djelatnicima policije kako bi skinuli osobu s vanjske jedinice klima-uređanja.

U akciji su sudjelovala tri vatrogasca, a sreća provalnika trajala je kratko jer su ga na zemlji spremno dočekali policajci

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene