Ilustracija, vatrogasci na intervenciji (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Ilustracija, vatrogasci na intervenciji (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Foto: Robert Anic/PIXSELL

Zagrebački vatrogasci imali su prilično neobičnu intervenciju rano ujutro u srijedu. Na poziv policije pomogli su provalniku da siđe s klima-uređaja.


Provala u strogom centru Zagreba u srijedu oko pola 5 ujutro ostat će zabilježena zbog njenog neobičnog završetka. Provalnik nije uspio pobjeći s plijenom, već je zapeo na vanjskoj jedinici klimatizacijskog uređaja, uplašen zbog visine i policajaca koji su ga iznenadili u poslu. Da kraj ne bi bio tragičan umiješali su se - zagrebački vatrogasci.

Vezani članci Vatrogasci uklanjali lokot oko vrata - 2 Zagrebački vatrogasci o neobičnoj intervenciji: "Skidali smo matice, prstenje, vadili dijelove tijela iz strojeva, cijevi, ali ovo nikad..." Požar na automobilu na Žitnjaku Vatrogasci na terenu: U Zagrebu se automobilom zabio u stup, izbio je požar

"Ono kad nije tvoj dan...Em si provalnik, em zapneš na klimi, em te vatrogasci skidaju, em te policajci dočekaju", objavili su zagrebački vatrogasci na Facebooku ovu neobičnu intervenciju. Uz dodatak da ona čak ne spada ni u top 5 najčudnijih intervencija godine. 

U rubrici događaj tako stoji "skidanje osobe s visine", a u napomeni "davanje pomoći djelatnicima policije kako bi skinuli osobu s vanjske jedinice klima-uređanja.

U akciji su sudjelovala tri vatrogasca, a sreća provalnika trajala je kratko jer su ga na zemlji spremno dočekali policajci