Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeno tijelo nestalog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici riječke Lučke kapetanije pronašli su danas oko 10 sati, na pet nautičkih milja zapadno od Krčkog mosta, beživotno tijelo mlađeg muškarca, Ž. M. iz Otočca, čiji je napušteni automobili pretprošle noći pronađen na mostu.

Kako je priopćeno iz Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, riječ je o osobi koja je nestala u noći s nedjelje na ponedjeljak, kada je, napušten na Krčkom mostu, pronađen njegov automobil. 

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Za nestalim je muškarcem riječka Lučka kapetanija jučer pokrenula potragu, u koordinaciji sa Specijalnom policijom, a nastavila ju je danas.

Brodica Pomorske policije preuzela je tijelo oko 11 sati i prevezla ga do lučice Žurkovo, gdje su ga preuzeli djelatnici Kriminalističke policije i mrtvozornik, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene