Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak ubojstvo

Pronađen mrtav, policija privela osumnjičenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šezdesetgodišnji muškarac iz Požege danas je iza 16 sati priveden u policiju jer ga se sumnjiči da zadao više ubodnih udaraca u prsa 46-godišnjem muškarcu D.S. iz Požege, čije je tijelo jutros oko 11 sati pronađeno u staroj derutnoj kući u ulici Vučjak, gotovo u središtu Požege.

'Obdukcija koja je danas obavljena u požeškoj općoj županijskoj bolnici pokazala je da je 46-godišnji muškarac preminuo od ubodnih rana zadobivenih u predjelu prsa, a 60-godišnjeg muškarca priveli smo zbog toga događaja', rekao je glasnogovornik Policijske uprave požeško-slavonske Krunoslav Kokić. Dodao je i da je kriminalistička obradba u tijeku kako bi se utvrdili međusobni odnosi i povezanost dvaju muškaraca kao i motivi koji su doveli do tragedije.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Požege - 3 Crna točka U stravičnoj nesreći poginula učenica požeške Gimnazije: Na istom mjestu stradao je i 21-godišnjak Slika nije dostupna Požega: 62-godišnjak pritvoren zbog pedofilije

Derutna kuća u ulici Vučjak na broju tri koja se nalazi uz gradsku tržnicu već duže je vrijeme mjesto okupljanja požeških alkoholičara i beskućnika. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene