Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen u kući

Pronađen mrtav mladić, sumnja se na drogu ili samoubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teta pokojnog mladića rekla nam je da ga je tri dana telefonski pokušavala dobiti, a kako se nije javljao, pozvala je policiju.

Mrtav 19-godišnjak pronađen je u obiteljskoj kući u Belavićima. Uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom jer liječničkim pregledom nisu pronađeni tragovi nasilja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U TREPTAJU OKA Stotinka sekunde dijelila ga od tragedije! Kamera snimila stravičan trenutak pada krova s dugoreške vijećnice, vozač za dlaku izbjegao golemi komad lima Boris Štokovac, zapovjednik JVP Umag GRMLJAVINSKI PLJUSAK I U ZAGREBU Zbrajaju se posljedice snažnog nevremena: Na karlovačkom području letjeli krovovi, razbijeni automobili... U Istri vjetar obarao stabla, kiša poplavila prometnice

Kako neslužbeno doznajemo, sumnja se na drogu ili samoubojstvo. Teta pokojnog mladića rekla nam je da ga je tri dana telefonski pokušavala dobiti, a kako se nije javljao, pozvala je policiju.

Susjedi kažu da je bio problematičan. Boravio je u domu u Zagrebu, a u Belaviće je povremeno dolazio. Otac mu je umro, a majka je bolesna. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene