Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrao ga iz otključane crkve

Pronađen kradljivac 110 godina starog kipa Sv. Antuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Službenici osječko-baranjske Policijske uprave otkrili su osumnjičenika za krađu kipa Sv. Antuna, iz kapelice Snježne Gospe u Osijeku, kod kojega je i pronađen ukradeni kip, izvijestila je policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđena je osnovana sumnja da je kip Sv. Antuna, star više od 110 godina, ukrao 46-godišnjak iz Osijeka. Na temelju sudskog naloga jučer je obavljena pretraga doma i drugih prostorija 46-godišnjaka, tijekom koje je pronađen drveni kip Svetog Antuna, navodi policija.

Osumnjičenika se teret da je u petak, 25. veljače, između 9 i 13 sati iz kapelice Snježne Gospe na osječkom Trgu bana Jelačića, iskoristivši okolnost da je kapelica bila otključana, neprimjetno odnio kip.

Pročitajte i ovo Pronađen brončani kip Bruce Leeja ukraden u Mostaru Oštećen je Pronađen Bruce Lee iz Mostara: Objavljeno tko je uhićen i što mu je bio plan Mostarski Bruce Lee Misterija Nestao Bruce Lee iz Mostara: ''Sumnjam na dvojicu. Jean-Claude Van Damme ili Jackie Chan. Trećeg ne vidim''

>> Osijek: Iz kapelice ukrao drveni kip Svetog Antuna iz 19. st.

Drveni kip Sv. Antuna, visok je 120 centimetara, izrađen je 1895. godine te je u vlasništvu osječke župa Presvetog imena Marijinog. (Hina)

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene