Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DVOJICA POGINULIH

Policija objavila detalje strašne prometne nesreće u Šibeniku u kojoj su poginula dvojica vozača

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu ujutro na lokalnoj cesti kod šibenske gospodarske zone Podi, poginule su dvije osobe.

"Do prometne nesreće je došlo na način da 41-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom Volkswagen šibenskih registarskih oznaka iz smjera zapada u smjeru istoka, nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju ceste i vremenskim prilikama (nepregledan zavoj, kolnik klizav i mokar, tuča - krupa koja je padala u trenutku prometne nesreće)", stoji u propćenju koje je u srijedu poslijepodne objavila šibenska policija.

Vozač je na izlazu iz zavoja izgubio nadzor nad upravljačem, a automobil je prešao u lijevu prometnu traku. Došlo je tada do frontalnog sudara sa Škodom splitskih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 49-godišnjak. Od siline udara i zadobivenih ozljeda oba vozača su preminula na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Cesta zatvorena za promet Teška prometna nesreća u Šibeniku: Dvoje poginulih u sudaru dva automobila

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OČEVID U TIJEKU Prometna nesreća u Požegi: Automobilom na zebri udario desetogodišnju djevojčicu, hitno je prebačena u bolnicu

O prometnoj nesreći slijedi posebno izvešće Županijskom državno odvjetništvo u Šibeniku.

Jedan od poginulih u sudaru je bivši nogometaš Dražen Gović.

Cesta je za vrijeme očevida bila zatvorena  za sav promet.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene