Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20 minuta iza ponoći

Tragedija u Kistanjama: Skupina mladića autom sletjela s ceste i isprevrtala se, dva poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teška prometna nesreća dogodila se noćas, 20 minuta iz ponoći u mjestu Kistanje. Poginula su dva mladića, a još dva su ozlijeđena.

Smrtno su stradale dvije osobe, vozač i putnik iz osobnog vozila.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

"Do prometne nesreće je došlo je tako što 23-godišnji vozač, upravljajući Volkswagenom šibenskih registracija, nije prilagodio brzinu osobinama i stanju ceste (desni nedovoljno pregledan zavoj), zbog čega izlaskom iz zavoja gubi nadzor nad upravljačem, vozilom prelazi u lijevu prometnu traku gdje udara u rubni kamen i prometni znak te u parkirano vozilo Opel koje se od siline udara odbija u drugo parkirano vozilo Mazda ispred", napisala je šibenska policija. 

Volkswagen zatim udara u drugi rubni kamen, prevrće se na krov i klizi do dolaska na meku površinu gdje se okreće natrag na kotače.

"Od siline udaraca i zadobivenih ozljeda vozač i 24-godišnji putnik su preminuli na mjestu događaja, drugi 24-godišnji putnik je zadobio teške tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Knin dok je 25-godišnji putnik zadobio lakše tjelesne ozljede i prevezen je u Opću bolnicu Šibenik na liječenje", dodaje policija. 

O prometnoj nesreći će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene