Obavijesti Video Pretražite Navigacija
smrtno stradao vozač

FOTO Završen očevid teške nesreće kod Učke: Policija objavila detalje strašnog sudara dvaju kombija i cisterne

Ilustracija - 1
Ilustracija - 1 Shutterstock
Aktualno Galerija +0 Ilustracija - 1 Galerija 1/1 >>
U teškoj nesreći kod tunela Učka rano jutros stradalo je više osoba. Jedna je preminula, a još dvije su ozlijeđene i prevezene u riječku bolnicu.

''Jedna osoba je preminula, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros na A8, dva kilometra od tunela Učka u smjeru Rijeke. Policija je dobila dojavu iza pet sati, a u nesreći su sudjelovala dva kombi vozila i jedna cisterna. Očevid je u tijeku'', kazala je za DNEVNIK.hr Tatiana Filipović iz primorsko-goranske policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna skrenula u drugu traku Stravična nesreća na Krku: Slovenka poginula u naletu vozila na kamion komunalne tvrtke

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Teška prometna nesreća u Varaždinu: U sudaru s autom poginuo motociklist

Nakon završenog očevida, policija je objavila kako je do nesreće došlo nakon što je 22-godišnji vozač kombija marke Citroen najprije prešao na suprotnu stranu kolnika te udario u kombi vozilo marke Iveco kojim je upravljao 63-godišnak.

Zatim je kombi Citroen udario u teretno vozilo s priključnim vozilom marke MAN pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji hrvatski državljanin. Uslijed udara teretno vozilo je udarilo u zaštitnu metalnu ogradu.

Vozač teretnog vozila hitno je prevezen u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći, gdje je i preminuo.

Vozač kombija Citroen zadobio je teške tjelesne ozljede, dok je vozač kombija Iveco lakše ozlijeđen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene